Biatorbágy

Gyermekorvosi rendelő

Sorszám
a rendelőben:

dr. Száray Eszter

dr. Száray Eszter
+36 30 921 0209
doktoreszter@doktoreszter.hu

Mentők

Ügyeletkereső

szakterületenként

Önéletrajz

toltes

Helyettesként kerültem Biatorbágyra, s mikor az Önkormányzat az újabb gyermekorvosi körzet létrehozásakor rám gondolt, szívesen vállaltam, hiszen időközben megszerettem kisbetegeimet, szüleiket.

10 éven keresztül a Heim Pál Gyermekkórházban dolgoztam, mint szakorvos, emellett bölcsődéket és állami gondozott gyerekeket is elláttam.
Budapesten a XXII. Kerületben lakom, két kislányom van.
2005. márciusa óta van saját körzetem.

Munkatársaimmal, akiknek munkája nélkülözhetetlen számomra, egy korszerű, a gyerekeknek is megfelelő környezetet nyújtó rendelő együttest szeretnénk kialakítani. Feladatunk elsősorban az egészség megőrzése, a betegség megelőzése és természetesen a gyógyítás. A gyermekek megszokják az orvos-védőnő jelenlétét mindennapi életükben is.

A betegellátást megpróbáljuk kellemes környezetbe, félelemmentessé tenni a váróhelység megfelelő alakításával, ami inkább játszóházhoz hasonlatos, ahol oldott hangulatban a szülők egymással és a védőnőkkel is meg tudják beszélni problémáikat, míg a kicsik eljátszanak.
Kis „ betegeimet” az óvodában, majd az iskolában is ellátom. Szeretném, ha kapcsolatunk „ baráti” lenne, így csökkenne a „fehérköpeny” stressz.
A rendelőben később különböző szakrendelések elindítását is tervezem megfelelő szakorvosokkal. Ez szülőknek nagy segítséget jelentene: a beteg gyermekkel nem kell Budapestre beutazni és esetleg órákat várakozni.

Dr Száray Eszter